Nutriční hodnoty (Sumeček s celerovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 188 kJ / 1 001 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,03 g |
| Tuky | 97,38 g |
| – nasycené | 20,87 g |
| – nenasycené | 69,22 g |
| –– mononenasycené | 23,39 g |
| –– polynenasycené | 45,83 g |
| ––– omega 3 | 1,06 g |
| Vláknina | 21,35 g |
| Cholesterol | 181 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,54 g |
| Sacharidy | 14,48 g |
| – cukry | 7,87 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety sumečka | ||
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 špetky 2 špetky muškátového květu | Muškát květ sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| celý kmín | Kmín | |
| 1/2 bulvy 1/2 bulvy středně velkého celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1/2 sklenice 1/2 sklenice sterilované zeleniny na bramborový salát | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 100 ml 100 ml tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 100 g |