Nutriční hodnoty (Pstruh s fazolkami a batátovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 229 kJ / 55 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
| Tuky | 0,75 g |
| – nasycené | 0,15 g |
| – nenasycené | 0,60 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,95 g |
| – cukry | 4,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pstruh | Pstruh | |
| 1 1 batát | Batáty neloupané | |
| 150 g 150 g fazolek | Fazolky čerstvé | 150 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| bílé koření | Pepř černý | |
| několi snítek snítek saturejky | Saturejka sušená | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |