Nutriční hodnoty (Broskvičkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 454 kJ / 3 933 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,91 g |
Tuky | 142,34 g |
– nasycené | 15,11 g |
– nenasycené | 113,54 g |
–– mononenasycené | 79,88 g |
–– polynenasycené | 33,66 g |
––– omega 3 | 9,37 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 932 mg |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 598,82 g |
– cukry | 387,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g cukru krystalu | Cukr bílý | 250 g |
4 ks 4 ks vajec | Vejce slepičí | 252 g |
1 1 kompot - broskve | Dužina broskve čerstvá | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
10 lžic 10 lžic vody | Voda | 180 ml |
1 1 33% šlehačka | Šlehačka 35% | |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
100 g 100 g cukru krystalu | Cukr bílý | 100 g |
šťáva z kompotu | Šťáva z kompotu | |
1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 25 g |