Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvičkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 454 kJ /
3 933 kcal
Bílkoviny60,16 g
– z toho živočišné bílkoviny31,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,91 g
Tuky142,34 g
– nasycené15,11 g
– nenasycené113,54 g
–– mononenasycené79,88 g
–– polynenasycené33,66 g
––– omega 39,37 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 932 mg
Sodík 423 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy598,82 g
– cukry387,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g cukru krystalu Cukr bílý 250 g
4 ks 4 ks vajec Vejce slepičí 252 g
1 1 kompot - broskve Dužina broskve čerstvá
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
10 lžic 10 lžic oleje Olej řepkový 110 ml
10 lžic 10 lžic vody Voda 180 ml
1 1 33% šlehačka Šlehačka 35%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
100 g 100 g cukru krystalu Cukr bílý 100 g
šťáva z kompotu Šťáva z kompotu
1 1 vanilkový puding Puding v prášku 40 g
1 lžíce 1 lžíce cukru moučka Cukr bílý 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.