Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý celerový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 373 kJ /
328 kcal
Bílkoviny12,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,40 g
Tuky3,50 g
– nasycené0,55 g
– nenasycené2,60 g
–– mononenasycené1,33 g
–– polynenasycené1,27 g
––– omega 30,12 g
Vláknina29,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 607 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy46,89 g
– cukry10,77 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 pastiňák Pastinák čerstvý
3 - 4 3 - 4 malé brambory Brambor zimní 175 g
kousek kousek másla Máslo kravské
3 3 vrchovaté KL zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 KL 1 KL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 5 g
sůl Sůl mořská
pepř a/nebo citronová šťáva podle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.