Nutriční hodnoty (Teplý celerový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 373 kJ / 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,40 g |
| Tuky | 3,50 g |
| – nasycené | 0,55 g |
| – nenasycené | 2,60 g |
| –– mononenasycené | 1,33 g |
| –– polynenasycené | 1,27 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 29,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 607 mg |
| Sůl | 1,33 g |
| Sacharidy | 46,89 g |
| – cukry | 10,77 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 pastiňák | Pastinák čerstvý | |
| 3 - 4 3 - 4 malé brambory | Brambor zimní | 175 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 3 3 vrchovaté KL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 KL 1 KL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř a/nebo citronová šťáva podle chuti | Pepř černý |