Nutriční hodnoty (Teplý celerový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 373 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,40 g |
Tuky | 3,50 g |
– nasycené | 0,55 g |
– nenasycené | 2,60 g |
–– mononenasycené | 1,33 g |
–– polynenasycené | 1,27 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 29,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 607 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 46,89 g |
– cukry | 10,77 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 pastiňák | Pastinák čerstvý | |
3 - 4 3 - 4 malé brambory | Brambor zimní | 175 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
3 3 vrchovaté KL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 KL 1 KL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř a/nebo citronová šťáva podle chuti | Pepř černý |