Nutriční hodnoty (Obložená topinka se smaženicí z hlívy a žampionů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 074 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,58 g |
Tuky | 45,92 g |
– nasycené | 11,42 g |
– nenasycené | 21,06 g |
–– mononenasycené | 16,80 g |
–– polynenasycené | 4,26 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 616 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 14,42 g |
– cukry | 2,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
150 g 150 g pokrájených žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
130 g 130 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 130 g |
špetka špetka kurkumy | Kurkuma mletá | |
sůl, pepř, kmín | Kmín |