Nutriční hodnoty (Obložená topinka se smaženicí z hlívy a žampionů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 074 kJ / 735 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,58 g |
| Tuky | 45,92 g |
| – nasycené | 11,42 g |
| – nenasycené | 21,06 g |
| –– mononenasycené | 16,80 g |
| –– polynenasycené | 4,26 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 12,50 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 616 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 14,42 g |
| – cukry | 2,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 150 g 150 g pokrájených žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
| 130 g 130 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 130 g |
| špetka špetka kurkumy | Kurkuma mletá | |
| sůl, pepř, kmín | Kmín |