Nutriční hodnoty (Francouzské vaječné fondue)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 272 kJ / 2 216 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 126,39 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,39 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 179,98 g | 
| – nasycené | 90,06 g | 
| – nenasycené | 70,13 g | 
| –– mononenasycené | 60,90 g | 
| –– polynenasycené | 9,23 g | 
| ––– omega 3 | 0,65 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 2,48 g | 
| Sodík | 3,30 g | 
| Sůl | 7,93 g | 
| Sacharidy | 22,65 g | 
| – cukry | 17,05 g | 
| ––– laktóza | 17,05 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g tvrdého sýru (Gouda, Ementál) | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g | 
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g | 
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| chléb | Chléb pšeničný kváskový | |
| pečivo | Houska pšeničná | 
 
	