Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Barevný těstovinový salát s koprovou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 694 kJ /
1 122 kcal
Bílkoviny65,14 g
– z toho živočišné bílkoviny60,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,72 g
Tuky76,99 g
– nasycené38,49 g
– nenasycené28,59 g
–– mononenasycené23,86 g
–– polynenasycené4,73 g
––– omega 30,48 g
Vláknina17,64 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 1,15 g
Sůl2,64 g
Sacharidy34,45 g
– cukry27,71 g
––– laktóza10,34 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kolínek nebo jiných drobných těstovin
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
zelená jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
10-12 10-12 cherry rajčátek Rajčata cherry 330 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
100 g 100 g sýru gouda Gouda 45% t. v s. 100 g
180 g 180 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 180 ml
1-2 lžičky 1-2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 7.5 g
nasekaný kopr podle chuti Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
3-4 3-4 vařená vejce na tvrdo Vejce slepičí 245 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.