Nutriční hodnoty (Hlávkový salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 359 kJ / 325 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 29,56 g |
| – nasycené | 3,32 g |
| – nenasycené | 23,08 g |
| –– mononenasycené | 16,66 g |
| –– polynenasycené | 6,42 g |
| ––– omega 3 | 1,83 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/2 1/2 uzeného tofu | Tofu uzené | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sekané vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička pískového cukru | Cukr bílý | 5 g |
| na špičku lžičky lžičky soli | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |