Nutriční hodnoty (Kotleta v rajské omáčce s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 778 kJ / 186 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,38 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g | 
| Tuky | 0,17 g | 
| – nasycené | 0,06 g | 
| – nenasycené | 0,06 g | 
| –– mononenasycené | 0,03 g | 
| –– polynenasycené | 0,03 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 12 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 12,30 g | 
| – cukry | 5,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 silnější plátky kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
| hrst hrst cherry rajčátek - rozpůlených | Rajčata cherry | |
| 1 balení 1 balení rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 PL kaparů plus trochu šťávy | Kapary | |
| 2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| špetka špetka sušeného oregana | Oregano sušené | |
| čerstvé oregano | Oregano čerstvé |