Nutriční hodnoty (Vejce s cheddarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 636 kJ / 391 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 26,11 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,11 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 30,88 g | 
| – nasycené | 10,76 g | 
| – nenasycené | 13,30 g | 
| –– mononenasycené | 11,00 g | 
| –– polynenasycené | 2,30 g | 
| ––– omega 3 | 0,11 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 803 mg | 
| Sodík | 298 mg | 
| Sůl | 0,63 g | 
| Sacharidy | 2,18 g | 
| – cukry | 0,08 g | 
| ––– laktóza | 0,08 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g | 
| 3 PL 3 PL perlivé vody | Voda sycená | |
| 3 PL 3 PL jemně nastrouhaného cheddaru | ||
| sůl | Sůl mořská |