Nutriční hodnoty (Smaženice z ředkviček Dominika Nováka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 861 kJ / 1 401 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 105,47 g |
| – nasycené | 32,66 g |
| – nenasycené | 50,06 g |
| –– mononenasycené | 40,03 g |
| –– polynenasycené | 10,03 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 9,04 g |
| Cholesterol | 2,62 g |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,17 g |
| Sacharidy | 19,90 g |
| – cukry | 9,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka mletého kmínu | Kmín mletý | |
| 2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý |