Nutriční hodnoty (Borůvkové mlsání)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 159 kJ / 994 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
| Tuky | 30,68 g |
| – nasycené | 7,37 g |
| – nenasycené | 14,22 g |
| –– mononenasycené | 11,24 g |
| –– polynenasycené | 2,98 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 1,32 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 458 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 139,72 g |
| – cukry | 100,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
| 1/2 1/2 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 2-3 2-3 tvarohy (záleží na velikosti formy) | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| želatina | Želatina vepřová | |
| borůvky | Borůvky čerstvé | |
| šlehačka | Šlehačka 35% | |
| ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky |