Nutriční hodnoty (Kuře se zeleninou a vrtulemi v jednom pekáči)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 130 kJ / 509 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,89 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,08 g |
| Tuky | 8,26 g |
| – nasycené | 3,86 g |
| – nenasycené | 4,15 g |
| –– mononenasycené | 1,60 g |
| –– polynenasycené | 2,55 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 63,30 g |
| Cholesterol | 5 mg |
| Sodík | 955 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 53,87 g |
| – cukry | 25,28 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| 2 2 cm plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
| 1 lžička 1 lžička papriky | Paprika bílá čerstvá | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| 1 hrnek 1 hrnek těstovinových vrtulí (kvalitních) | Těstoviny pšeničné | |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku drůbežího vývaru (podle potřeby) | Vývar kuřecí | 375 ml |