Nutriční hodnoty (Rychlá jogurtová buchta s jahodami a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 786 kJ / 2 339 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,10 g |
| Tuky | 141,88 g |
| – nasycené | 52,78 g |
| – nenasycené | 80,88 g |
| –– mononenasycené | 62,28 g |
| –– polynenasycené | 18,60 g |
| ––– omega 3 | 4,85 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 734 mg |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 219,30 g |
| – cukry | 106,60 g |
| ––– laktóza | 5,52 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g jahod (nebo jiného ovoce) | Jahody čerstvé | 300 g |
| 120 g 120 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 120 ml |
| 1/2 kelímku 1/2 kelímku cukru (může být méně) | Cukr bílý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1,5 kelímku 1,5 kelímku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká | |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |