Nutriční hodnoty (Rychlá jogurtová buchta s jahodami a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 786 kJ / 2 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,10 g |
Tuky | 141,88 g |
– nasycené | 52,78 g |
– nenasycené | 80,88 g |
–– mononenasycené | 62,28 g |
–– polynenasycené | 18,60 g |
––– omega 3 | 4,85 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 734 mg |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 219,30 g |
– cukry | 106,60 g |
––– laktóza | 5,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g bílého jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% | 120 ml |
1/2 kelímku 1/2 kelímku cukru (může být méně) | Cukr bílý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1,5 kelímku 1,5 kelímku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
300 g 300 g jahod (nebo jiného ovoce) | Jahody čerstvé | 300 g |
tuk a mouka na přípravu plechu | Mouka pšeničná hladká | |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |