Nutriční hodnoty (Barevný salát z pečených brambor s ředkvičkami a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 455 kJ / 587 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 11,64 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,64 g | 
| Tuky | 16,34 g | 
| – nasycené | 2,20 g | 
| – nenasycené | 13,59 g | 
| –– mononenasycené | 11,74 g | 
| –– polynenasycené | 1,84 g | 
| ––– omega 3 | 0,07 g | 
| Vláknina | 17,62 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 47 mg | 
| Sůl | 0,03 g | 
| Sacharidy | 90,63 g | 
| – cukry | 11,62 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g menších brambor | Brambor zimní | 500 g | 
| 5 5 nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 6-8 6-8 zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml | 
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kopr čerstvý (nebo sušený) | Kopr nať čerstvý |