Nutriční hodnoty (Omáčka z jarní cibulky k pečeným bramborám)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 875 kJ / 687 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,34 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 60,20 g |
| – nasycené | 39,50 g |
| – nenasycené | 19,07 g |
| –– mononenasycené | 17,27 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 204 mg |
| Sodík | 2,08 g |
| Sůl | 5,20 g |
| Sacharidy | 9,01 g |
| – cukry | 9,01 g |
| ––– laktóza | 9,11 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velký svazek jarní cibulky (nebo 2 menší) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 200 g 200 g smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 100 g 100 g nivy (nebo gorgonzoly) | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| snítky snítky libečku | Libeček čerstvý | |
| nové brambory | Brambor raný | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| tymián | Tymián sušený | |
| hrubá sůl | Sůl mořská |