Nutriční hodnoty ("Francouzský" kuřecí pekáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 074 kJ / 1 452 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 164,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,75 g |
| Tuky | 70,36 g |
| – nasycené | 29,64 g |
| – nenasycené | 36,49 g |
| –– mononenasycené | 20,34 g |
| –– polynenasycené | 16,15 g |
| ––– omega 3 | 1,45 g |
| Vláknina | 10,22 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 2,57 g |
| Sůl | 6,40 g |
| Sacharidy | 34,80 g |
| – cukry | 23,66 g |
| ––– laktóza | 16,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 200 g 200 g strouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 4 lžíce 4 lžíce zakysané smetany 16% | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 1-2 1-2 cibule (dle velikosti) | Cibule čerstvá | 105 g |
| máslo (nebo olej) | Máslo kravské | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
| čerstvé bylinky (dle libosti, vaše oblíbené) | Petržel nať čerstvá | |
| brambory | Brambor zimní |