Nutriční hodnoty (Restovaná jablíčka se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 313 kJ / 75 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,52 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,23 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,21 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velké jablko na porci | Jablko čerstvé | 150 g |
máslo podle potřeby | Máslo kravské | |
1 1 štamprlátko olivového oleje | Olej olivový | |
skořice | Skořice ceylonská | |
event. cukr moučka | Cukr bílý |