Nutriční hodnoty (Třešňovo-rebarborová zmrzlina s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 551 kJ / 610 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,85 g |
| Tuky | 30,60 g |
| – nasycené | 20,11 g |
| – nenasycené | 9,17 g |
| –– mononenasycené | 8,12 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 43 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 74,60 g |
| – cukry | 73,10 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g odpeckovaných třešní | Třešně čerstvé | 150 g |
| 150 g 150 g oloupané rebarbory | Rebarbora čerstvá | 150 g |
| 250 250 g tvarohu z vaničky | Tvaroh polotučný | |
| 100 g 100 g smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 50 g 50 g cukru krupice (podle potřeby) | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |