Nutriční hodnoty (Lilky s neapolskou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 36 199 kJ / 8 652 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 247,17 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,78 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 233,39 g | 
| Tuky | 60,58 g | 
| – nasycené | 11,31 g | 
| – nenasycené | 32,10 g | 
| –– mononenasycené | 10,84 g | 
| –– polynenasycené | 21,26 g | 
| ––– omega 3 | 0,14 g | 
| Vláknina | 401,62 g | 
| Cholesterol | 268 mg | 
| Sodík | 1,88 g | 
| Sůl | 0,36 g | 
| Sacharidy | 1 560,05 g | 
| – cukry | 1 223,18 g | 
| ––– laktóza | 7,35 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 větší lilek | Lilek čerstvý | |
| 397 397 g plechovka nasekaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 23820 g | 
| 1 1 nasekaná cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 drcený stroužek česneku (lze vynechat) | Česnek čerstvý | 70 g | 
| 1 lžička 1 lžička sušeného oregana | Oregano sušené | 5 g | 
| 1/2 1/2 bobkového listu | Bobkový list sušený | |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekané čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky krupicového cukru | Cukr bílý | 10 g | 
| 150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml | 
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g | 
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1 1 prošlehané vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml | 
 
	