Nutriční hodnoty (Rajčata plněná sýrem se salsou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 505 kJ / 1 077 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,24 g |
| Tuky | 73,05 g |
| – nasycené | 36,79 g |
| – nenasycené | 27,90 g |
| –– mononenasycené | 23,91 g |
| –– polynenasycené | 4,00 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 5,76 g |
| Cholesterol | 951 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 3,93 g |
| Sacharidy | 39,19 g |
| – cukry | 33,49 g |
| ––– laktóza | 15,49 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 středně velkých rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 125 g 125 g strouhaného sýra typu Gran Moravia | Sýr kravský tvrdý 30% | 125 g |
| 125 g 125 g čerstvé smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
| 50 g 50 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 20 g 20 g přepuštěného chladného másla | Máslo kravské | 20 g |
| bazalka dle potřeby | Bazalka čerstvá | |
| sůl, bílý pepř | Pepř bílý | |
| čerstvá máta | Máta peprná list čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| půlka půlka cibule | Cibule čerstvá |