Nutriční hodnoty (Bryndzová polévka s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 101 kJ / 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 75,53 g |
| – nasycené | 47,20 g |
| – nenasycené | 25,01 g |
| –– mononenasycené | 21,49 g |
| –– polynenasycené | 3,53 g |
| ––– omega 3 | 1,23 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 182 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,87 g |
| Sacharidy | 25,56 g |
| – cukry | 11,96 g |
| ––– laktóza | 10,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g bryndzy | Brynza | 200 g |
| 3 3 lžíce másla | Máslo kravské | 3 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| několik několik hříbků | Hřib čerstvý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |