Nutriční hodnoty (Brambory zapékané s ředkvičkou a cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 818 kJ / 2 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,42 g |
Tuky | 122,20 g |
– nasycené | 56,48 g |
– nenasycené | 61,49 g |
–– mononenasycené | 51,15 g |
–– polynenasycené | 10,34 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 42,14 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,65 g |
Sacharidy | 197,64 g |
– cukry | 24,28 g |
––– laktóza | 9,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg nových malinkých brambor | Brambor zimní | 1000 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 37.5 ml |
3 lžíce 3 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 45 g |
sůl | Sůl mořská |