Nutriční hodnoty (Brambory zapékané s ředkvičkou a cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 818 kJ / 2 107 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,42 g |
| Tuky | 122,20 g |
| – nasycené | 56,48 g |
| – nenasycené | 61,49 g |
| –– mononenasycené | 51,15 g |
| –– polynenasycené | 10,34 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 42,14 g |
| Cholesterol | 144 mg |
| Sodík | 2,34 g |
| Sůl | 5,65 g |
| Sacharidy | 197,64 g |
| – cukry | 24,28 g |
| ––– laktóza | 9,44 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg nových malinkých brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
| 1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 37.5 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 45 g |
| sůl | Sůl mořská |