Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapékané s ředkvičkou a cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 818 kJ /
2 107 kcal
Bílkoviny36,80 g
– z toho živočišné bílkoviny10,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,42 g
Tuky122,20 g
– nasycené56,48 g
– nenasycené61,49 g
–– mononenasycené51,15 g
–– polynenasycené10,34 g
––– omega 31,30 g
Vláknina42,14 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 2,34 g
Sůl5,65 g
Sacharidy197,64 g
– cukry24,28 g
––– laktóza9,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg nových malinkých brambor Brambor zimní 1000 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
2 svazky 2 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 220 g
1 svazek 1 svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 37.5 ml
3 lžíce 3 lžíce kremžské hořčice Hořčice kremžská 45 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.