Nutriční hodnoty (Šumavský bramborák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 084 kJ / 737 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,76 g |
| Tuky | 12,14 g |
| – nasycené | 4,45 g |
| – nenasycené | 5,02 g |
| –– mononenasycené | 2,85 g |
| –– polynenasycené | 2,17 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 10,89 g |
| Cholesterol | 359 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 3,71 g |
| Sacharidy | 90,95 g |
| – cukry | 4,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 100-150 g 100-150 g loveckého salámu | Suchý salám | 125 g |
| 1 1 větší špetka majoránky | Majoránka sušená | |
| 3 lžíce 3 lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 45 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo na smažení | Sádlo vepřové |