Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Limitovaná mikulášská nabídka

Do obchodu

Červená čočka na kyselo

Jednoduché jídlo plné potřebných bílkovin, to je čočka na kyselo. Recept je snadný a výsledek vypadá i chutná skvěle. Červená čočka je navíc vhodná úplně pro všechny, neboť nenadýmá a má skvělou chuť.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

25. 2. 2021 12:20

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 528 kJ / 1 560 kcal
Bílkoviny93,72 g
Tuky49,19 g
Vláknina50,78 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 411 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy161,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana Ch

25. 2. 2021 15:04

:-Q:-Q:-Q:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: čočka červená, cibule, mouka hladká, sůl, pepř, ocet, česnek, sádlo, vejce, okurky sterilované, chléb

TopRecepty.cz

Červená čočka na kyselo

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LxM4