Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátová polévka s čerstvým sýrem a drožďovými haluškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 365 kJ /
804 kcal
Bílkoviny32,74 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,06 g
Tuky43,84 g
– nasycené4,74 g
– nenasycené34,46 g
–– mononenasycené23,89 g
–– polynenasycené10,57 g
––– omega 32,73 g
Vláknina22,90 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 610 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy60,99 g
– cukry9,81 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g špenátu (já měla mražený) Špenát čerstvý 500 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 pl 2 pl oleje Olej řepkový 22 ml
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl, pepř Pepř černý
čerstvý sýr (nebo žervé, lučina, palouček...) Sýr hrudkový kravský
kousek kousek másla Máslo kravské
1/2 kostky 1/2 kostky droždí Droždí pekařské lisované 21 g
1 1 malá cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 pl 1 pl oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
asi 3-4 pl asi 3-4 pl strouhanky Strouhanka pšeničná 52.5 g
čerstvá nasekaná petrželka (hrst) Petržel nať čerstvá
sůl, pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.