Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso s ředkvičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 635 kJ /
869 kcal
Bílkoviny54,87 g
– z toho živočišné bílkoviny51,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,18 g
Tuky59,73 g
– nasycené24,01 g
– nenasycené31,95 g
–– mononenasycené25,26 g
–– polynenasycené6,69 g
––– omega 30,35 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 187 mg
Sodík 230 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy23,23 g
– cukry13,16 g
––– laktóza4,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mletého masa (například z plece nebo mix) Vepřový ořez 300 g
200 g 200 g ředkviček Ředkvička čerstvá 200 g
50 ml 50 ml vývaru nebo vody (množství dle potřeby) Vývar masový 50 ml
120 g 120 g zakysané smetany pokojové teploty Smetana kravská zakysaná 12% 120 ml
2 lžičky 2 lžičky kari (dle chuti) Kari 10 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.