Nutriční hodnoty (Mleté maso s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 635 kJ / 869 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,18 g |
| Tuky | 59,73 g |
| – nasycené | 24,01 g |
| – nenasycené | 31,95 g |
| –– mononenasycené | 25,26 g |
| –– polynenasycené | 6,69 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 11,80 g |
| Cholesterol | 187 mg |
| Sodík | 230 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 23,23 g |
| – cukry | 13,16 g |
| ––– laktóza | 4,56 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g mletého masa (například z plece nebo mix) | Vepřový ořez | 300 g |
| 200 g 200 g ředkviček | Ředkvička čerstvá | 200 g |
| 50 ml 50 ml vývaru nebo vody (množství dle potřeby) | Vývar masový | 50 ml |
| 120 g 120 g zakysané smetany pokojové teploty | Smetana kravská zakysaná 12% | 120 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky kari (dle chuti) | Kari | 10 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |