Nutriční hodnoty (Sumeček africký s pórkem a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 207 kJ / 1 722 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
| Tuky | 109,20 g |
| – nasycené | 47,15 g |
| – nenasycené | 59,83 g |
| –– mononenasycené | 43,44 g |
| –– polynenasycené | 16,39 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 1,84 g |
| Sůl | 4,40 g |
| Sacharidy | 64,10 g |
| – cukry | 24,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g sumečka afrického | Sumeček filet | 400 g |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |