Nutriční hodnoty (Hermelínová pomazánka (dip) s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 550 kJ / 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 28,00 g |
| – nasycené | 18,00 g |
| – nenasycené | 8,88 g |
| –– mononenasycené | 8,00 g |
| –– polynenasycené | 0,88 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 1,36 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 1,60 g |
| – cukry | 1,60 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g Hermelínu nebo Camembertu | Hermelín | 120 g |
| kopr čerstvý, jemně nasekaný | Kopr nať čerstvý | |
| stroužek stroužek česneku (dle chuti, ne příliš) | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| zakysaná smetana (dle potřeby, hustoty) | Smetana kravská zakysaná 12% |