Nutriční hodnoty (Rybízová buchta s jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 778 kJ / 2 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
| Tuky | 133,77 g |
| – nasycené | 13,80 g |
| – nenasycené | 108,68 g |
| –– mononenasycené | 77,05 g |
| –– polynenasycené | 31,63 g |
| ––– omega 3 | 9,09 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 668 mg |
| Sodík | 347 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 345,12 g |
| – cukry | 185,97 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 ml 200 ml bílého jogurtu (ideální je Hollandia) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 170 g 170 g cukru | Cukr bílý | 170 g |
| 110 ml 110 ml oleje | Olej řepkový | 110 ml |
| 220 g 220 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 220 g |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
| 2-3 2-3 vajíčka (dle velikosti) | Vejce slepičí | 175 g |
| citronová kůra z půlky půlky citronu | Citronová kúra čerstvá | |
| 3 lžičky 3 lžičky šťávy z citronu | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| moučkový cukr na posypáni | Cukr bílý | |
| rybíz | Rybíz červený čerstvý | |
| čokoláda | Čokoláda mléčná 30% | |
| tuk a hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |