Nutriční hodnoty (Guláš z patizonů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 076 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,86 g |
Tuky | 42,27 g |
– nasycené | 22,29 g |
– nenasycené | 19,53 g |
–– mononenasycené | 13,29 g |
–– polynenasycené | 6,24 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 26,76 g |
Cholesterol | 61 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 61,08 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
olej | Olej řepkový | |
30 g 30 g slaniny | Špek | 30 g |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
1 1 velký oloupaný a vydlabaný patizon | Patizon čerstvý | |
2 lžičky 2 lžičky sl. papriky | Paprika bílá čerstvá | 10 g |
lžička lžička gril. koření | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 zeleninové papriky (můžou být i trochu pálivé) | Paprika bílá čerstvá | |
2-3 2-3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
1 1 papriková klobáska (nejlépe čabajského typu) | Klobása | |
2 nožičky 2 nožičky kvalitního párku | Párek vepřový | 80 g |
světlá hotová jíška | Jíška máslová |