Nutriční hodnoty (Chlodnik - studená litevská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 212 kJ / 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,92 g |
Tuky | 22,86 g |
– nasycené | 8,41 g |
– nenasycené | 9,26 g |
–– mononenasycené | 7,29 g |
–– polynenasycené | 1,97 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 17,81 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 38,95 g |
– cukry | 25,96 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vařená červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
1 1 zelená okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
3 3 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
3 snítky 3 snítky čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
3 snítky 3 snítky pažitky | Pažitka čerstvá | |
200 ml 200 ml tučného jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 1/2 citronu (šťáva) | Citrón čerstvý | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |