Nutriční hodnoty (Vepřová žebírka s hřiby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 083 kJ / 259 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,57 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,57 g | 
| Tuky | 0,79 g | 
| – nasycené | 0,35 g | 
| – nenasycené | 0,35 g | 
| –– mononenasycené | 0,04 g | 
| –– polynenasycené | 0,31 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 25,20 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 35 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 49,95 g | 
| – cukry | 9,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 – 1,5 kg hodně masitých žeber | Vepřová žebra | |
| sůl, pepř, kmín drcený | Kmín mletý | |
| 1,5 palice 1,5 palice českého česneku - na každé žebro cca 3 (nebo raději i více) | Česnek čerstvý | 135 g | 
| 1- 2 1- 2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g | 
| asi ½ k g g tvrdých hub (pravé mladé hřiby, kováře apod.) | Hřib čerstvý | |
| lžíce lžíce sádla (lze vynechat). | Sádlo vepřové |