Nutriční hodnoty (Vepřová panenka a fazolky dělané na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 113 kJ / 1 461 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 114,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,10 g |
| Tuky | 102,20 g |
| – nasycené | 57,85 g |
| – nenasycené | 38,55 g |
| –– mononenasycené | 34,85 g |
| –– polynenasycené | 3,70 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 495 mg |
| Sodík | 244 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 9,50 g |
| – cukry | 4,10 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
| 300 g 300 g celých fazolek mražených | Fazolky mražené | 300 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl, pepř | Pepř černý |