Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka a fazolky dělané na másle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 113 kJ /
1 461 kcal
Bílkoviny119,80 g
– z toho živočišné bílkoviny114,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,10 g
Tuky102,20 g
– nasycené57,85 g
– nenasycené38,55 g
–– mononenasycené34,85 g
–– polynenasycené3,70 g
––– omega 30,40 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 495 mg
Sodík 244 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy9,50 g
– cukry4,10 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové panenky Vepřová panenka 500 g
300 g 300 g celých fazolek mražených Fazolky mražené 300 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
olej Olej řepkový
sůl, pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.