Nutriční hodnoty (Vepřová panenka a fazolky dělané na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 113 kJ / 1 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,10 g |
Tuky | 102,20 g |
– nasycené | 57,85 g |
– nenasycené | 38,55 g |
–– mononenasycené | 34,85 g |
–– polynenasycené | 3,70 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 495 mg |
Sodík | 244 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 9,50 g |
– cukry | 4,10 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
300 g 300 g celých fazolek mražených | Fazolky mražené | 300 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl, pepř | Pepř černý |