Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota10 316 kJ / 2 466 kcal
Bílkoviny129,40 g
Tuky91,25 g
Vláknina181,80 g
Cholesterol115 mg
Sodík3 262 mg
Sůl7,86 g
Sacharidy190,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Eja57

24. 4. 2021 16:23

Tonja: já běžně používám "zkratku" tedy fazole z piksly a dát až nakonec.
Ale tady bych to nezkoušela.
Co nechutnalo?

Tonja

24. 4. 2021 14:44

Udělal jsem bostonské fazole přesně podle tohoto receptu, ale nepochutnali jsme si. A navíc příprava trvá příliš dlouho - den předem namočit, vaření fazolí hodně přes hodinu a pak dvě hodiny pečení.
Nešly by první 3 kroky zkrátit použitím předvařených fazolí z konzervy? Zkusili jste to někdo?

Mayhem

7. 4. 2014 19:31

Je to moc dobré. 2 hodiny moc není, je to tak akorát.
Chuť je to moc zajímavá a pošmákli jsme si. Já jako tradičně vylepšoval dvojitou porcí uzeného a moc moc chutnalo. Pošmákli jsme si.

Iljusa

14. 1. 2013 10:52

Fazole milujeme - ráda vyzkouším ;-)

aaadobromila

13. 1. 2013 22:46

Eliza: no tak dobře, tím spíš je vyzkouším! do novoroční dietky se luštěniny hodí :-8 díky.

BILKOVAI

13. 1. 2013 15:49

Fazole máme moc rádi. Jen musím koupit ten javorový sirup;-):yes:

senky

13. 1. 2013 13:38

To bude u nás moc chutnat:yes::yes: hlavně manželovi:-D:-D;-)

nofrona

13. 1. 2013 12:39

Recept pro mého muže jak dělaný
proto ukládám:-):-)

Anna Kocikova

13. 1. 2013 12:20

Další parádní"pecka"do mé fazolové sbírky:-K:yes:Mňam:-p

Eliza

13. 1. 2013 11:52

Fakt ne;-), nepopletla...mám to ze dvou zdrojů (kuchyně USA a Speciality světových kuchyní), které jsem srovnávala, sloučila a upravila ještě podle kolegyně, která je jedla přímo v Bostonu. Všude je uvedeno tak dlouhé pečení - taky se mi to zdálo dlouho a zbytečné, říkala jsem si, že jsou dobré i bez toho zapečení. Ale jen do té doby, než jsem to vyzkoušela. Je to fakt podstatný rozdíl. Bála jsem se, že z toho bude rozvařený maglajz, ale ne - fazole zůstanou pevné a dobroučké.:-)

Pajaja

13. 1. 2013 11:51

Krása nesmírná! :-p:yes:+

aaadobromila

13. 1. 2013 11:43

aisha: To je pravda, nedošlo mi to při nočním čtení ;-) 2 hodiny se mi také zdá moc. Co Elizo? Nepopletla jsi to opravdu?

suslajda

13. 1. 2013 11:10

zajmavá příprava fazolí už jsem dlouho neměli:yes::yes:

aisha

13. 1. 2013 07:17

jarka skrobakova: Myslim, ze po prasku do peciva fazole lepe zvetsi svuj objem. U nas se k lusteninam pri namaceni a vareni vzdy pridava do vody trocha sody nebo prave prasek do peciva..:-K

Pekny a jednoduchy receptik..:yes:..opravdu peceme 2 hodiny? Take mi to prijde dlouho.

Hana

13. 1. 2013 00:30

aaadobromila: trosku me zarazi ty 2hodiny v troube na 200 :-((( neni to preklep?? Urcite vyzkousim, muze to byt uzasna mnamka:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: úprava fazolí bostonské pečené fazole recepty na upravu fazoli kuchyňská úprava fazolí fazole úprava fazole recept fazole recepty bolonske fazole fazole soda bostonské s fazolemi recepty z fazolí bostoske fazole kuchynska uprava fazole pečené bostonske fazole úprava fazole recepty fazole kuchyňská úprava bílé fazolky dna a fazole úprava fazolí recept fazole

Suroviny: fazole červené, bůček uzený, hořčice dijonská, sirup javorový, sůl, prášek do pečiva, máslo

TopRecepty.cz

Bostonské fazole

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Von