Nutriční hodnoty (Černé oko (fazole) ze Sicílie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 781 kJ / 1 143 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,24 g |
| Tuky | 23,42 g |
| – nasycené | 3,76 g |
| – nenasycené | 19,53 g |
| –– mononenasycené | 15,93 g |
| –– polynenasycené | 3,60 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 55,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 146,94 g |
| – cukry | 15,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g fazolí černé oko | Fazole bílé | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| pepř černý mletý podle chuti | Pepř černý mletý | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská |