Nutriční hodnoty (Čatní 5x)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 260 353 kJ / 62 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2 164,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2 164,45 g |
Tuky | 181,20 g |
– nasycené | 78,00 g |
– nenasycené | 97,70 g |
–– mononenasycené | 17,93 g |
–– polynenasycené | 79,78 g |
––– omega 3 | 0,99 g |
Vláknina | 5 114,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,63 g |
Sůl | 23,00 g |
Sacharidy | 12 373,04 g |
– cukry | 2 436,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg zelených rajských jablíček | Jablko čerstvé | 1000 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
1 1 malá lžička curry koření a mletého zázvoru | Zázvor sušený | |
1/2 1/2 malé lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | |
1 1 kávový (tedy malý) hrnek cukru | Cukr bílý | |
1 dl 1 dl octa | Ocet lihový | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce rozinek | Rozinky | 45 g |
1000 g 1000 g jablek (i méně kvalitních) | Jablko čerstvé | 1000 g |
1 balíček 1 balíček datlí | Datle sušené s peckou | |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
150-200 g 150-200 g cukru | Cukr bílý | 175 g |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
špetka špetka chilli a mletého nového koření | Nové koření mleté | |
1,5 dl 1,5 dl octa | Ocet lihový | 150 ml |
500 g 500 g červených paprik a 500 g zelených paprik | Paprika červená čerstvá | 500 g |
750 g 750 g cibule | Cibule čerstvá | 750 g |
350 g 350 g cukru | Cukr bílý | 350 g |
1 šálek 1 šálek 8% octa | Ocet lihový | 250 ml |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky a 1/2 lžičky mleté skořice | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
500 500 g cibule a 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 35000 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
170 ml 170 ml bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 170 ml |
3 3 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
300 g 300 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 300 g |
lžíce lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | |
po lžičce mletého kmínu, pepře a černých hořčičných semínek | Hořčice žlutá semena | |
1 kg 1 kg přezrálých, až scvrklých švestek | Švestky čerstvé | 1000 g |
500 g 500 g kyselejších jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
3 lžíce 3 lžíce rozinek | Rozinky | 45 g |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
trochu trochu soli | Sůl mořská | |
na špičku nože na špičku nože chilli | Chilli paprička sušená | |
lžička lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
1,25 dl 1,25 dl 8% octa. |