Nutriční hodnoty (Zelenina s vejcem z jedné pánve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 234 kJ / 773 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,60 g |
| Tuky | 51,35 g |
| – nasycené | 22,63 g |
| – nenasycené | 23,81 g |
| –– mononenasycené | 17,00 g |
| –– polynenasycené | 6,81 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 15,33 g |
| Cholesterol | 571 mg |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 2,82 g |
| Sacharidy | 38,73 g |
| – cukry | 22,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 25 g 25 g uzené slaniny nebo oleje | Špek | 25 g |
| 60-80 g 60-80 g kvalitní měkké uzeniny | Párek vepřový | 70 g |
| 1 1 středně velká cibule - 80 g | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g mladé cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 1 1 větší paprika (červená) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1-2 1-2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku - dle chuti | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| čerstvé oregáno nebo petrželka | Oregano čerstvé |