Nutriční hodnoty (Bramborový salát s vaječným dressingem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 249 kJ / 777 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,05 g |
| Tuky | 33,64 g |
| – nasycené | 7,58 g |
| – nenasycené | 16,70 g |
| –– mononenasycené | 13,00 g |
| –– polynenasycené | 3,70 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 9,40 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 782 mg |
| Sůl | 1,74 g |
| Sacharidy | 70,00 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g uvařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| olej - např. slunečnicový | Olej řepkový | |
| bílý vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| kapary | Kapary | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |