Nutriční hodnoty (Broskvový jogurtový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 504 kJ / 3 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
| Tuky | 180,68 g |
| – nasycené | 17,86 g |
| – nenasycené | 148,30 g |
| –– mononenasycené | 103,90 g |
| –– polynenasycené | 44,40 g |
| ––– omega 3 | 12,68 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 792 mg |
| Sodík | 471 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 387,10 g |
| – cukry | 173,00 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g |
| broskve (nebo kompot) | Dužina broskve čerstvá | |
| meruňková marmeláda (nebo pomerančová) | Marmeláda meruňková | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |