Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový jogurtový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 504 kJ /
3 467 kcal
Bílkoviny68,54 g
– z toho živočišné bílkoviny34,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,50 g
Tuky180,68 g
– nasycené17,86 g
– nenasycené148,30 g
–– mononenasycené103,90 g
–– polynenasycené44,40 g
––– omega 312,68 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 471 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy387,10 g
– cukry173,00 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g
broskve (nebo kompot) Dužina broskve čerstvá
meruňková marmeláda (nebo pomerančová) Marmeláda meruňková
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.