Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaný vepřový lalok)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 677 kJ /
640 kcal
Bílkoviny20,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,55 g
Tuky12,51 g
– nasycené2,05 g
– nenasycené10,15 g
–– mononenasycené2,51 g
–– polynenasycené7,64 g
––– omega 30,00 g
Vláknina50,39 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy105,00 g
– cukry14,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřový lalok – většinou lze objednat a koupit u řezníka Vepřový lalok
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
1 1 rovnou KL celého pepře Pepř černý
4 - 6 kuliček 4 - 6 kuliček celého nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
asi 1 PL 1 PL slunečnicového oleje Olej slunečnicový 11 ml
3 KL 3 KL sladké papriky Paprika červená sušená 3 g
½ - 1 1 KL pálivé papriky Paprika pálivá
asi 4 4 velké stroužky česneku nebo 2 KL granulovaného Česnek čerstvý 280 g
cca ½ KL pepře (může být i t rošku rošku více) Pepř černý
sůl podle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.