Nutriční hodnoty (Marinovaný vepřový lalok)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 677 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,55 g |
Tuky | 12,51 g |
– nasycené | 2,05 g |
– nenasycené | 10,15 g |
–– mononenasycené | 2,51 g |
–– polynenasycené | 7,64 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 50,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 72 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 105,00 g |
– cukry | 14,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřový lalok – většinou lze objednat a koupit u řezníka | Vepřový lalok | |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
1 1 rovnou KL celého pepře | Pepř černý | |
4 - 6 kuliček 4 - 6 kuliček celého nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
asi 1 PL 1 PL slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
3 KL 3 KL sladké papriky | Paprika červená sušená | 3 g |
½ - 1 1 KL pálivé papriky | Paprika pálivá | |
asi 4 4 velké stroužky česneku nebo 2 KL granulovaného | Česnek čerstvý | 280 g |
cca ½ KL pepře (může být i t rošku rošku více) | Pepř černý | |
sůl podle chuti | Sůl mořská |