Nutriční hodnoty (Marinovaný vepřový lalok)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 677 kJ / 640 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,55 g |
| Tuky | 12,51 g |
| – nasycené | 2,05 g |
| – nenasycené | 10,15 g |
| –– mononenasycené | 2,51 g |
| –– polynenasycené | 7,64 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 50,39 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 72 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 105,00 g |
| – cukry | 14,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřový lalok – většinou lze objednat a koupit u řezníka | Vepřový lalok | |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| 1 1 rovnou KL celého pepře | Pepř černý | |
| 4 - 6 kuliček 4 - 6 kuliček celého nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| asi 1 PL 1 PL slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
| 3 KL 3 KL sladké papriky | Paprika červená sušená | 3 g |
| ½ - 1 1 KL pálivé papriky | Paprika pálivá | |
| asi 4 4 velké stroužky česneku nebo 2 KL granulovaného | Česnek čerstvý | 280 g |
| cca ½ KL pepře (může být i t rošku rošku více) | Pepř černý | |
| sůl podle chuti | Sůl mořská |