Nutriční hodnoty (Boloňské špagety s vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 332 kJ / 2 708 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 170,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 70,38 g |
| Tuky | 26,47 g |
| – nasycené | 7,62 g |
| – nenasycené | 10,27 g |
| –– mononenasycené | 6,56 g |
| –– polynenasycené | 3,71 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 41,05 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 613 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 396,30 g |
| – cukry | 58,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 500 g 500 g hovězího mletého masa (nebo mix) | Hovězí ořez | 500 g |
| 2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 500 g 500 g špaget | Špagety pšeničné | 500 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 500 ml 500 ml rajského protlaku | Protlak rajčatový | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sýr dle chuti | Sýr kravský tvrdý 30% |