Nutriční hodnoty (Boloňské špagety s vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 332 kJ / 2 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,38 g |
Tuky | 26,47 g |
– nasycené | 7,62 g |
– nenasycené | 10,27 g |
–– mononenasycené | 6,56 g |
–– polynenasycené | 3,71 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 41,05 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 396,30 g |
– cukry | 58,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g hovězího mletého masa (nebo mix) | Hovězí ořez | 500 g |
2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
500 g 500 g špaget | Špagety pšeničné | 500 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
500 ml 500 ml rajského protlaku | Protlak rajčatový | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sýr dle chuti | Sýr kravský tvrdý 30% |