Nutriční hodnoty (Bramboračka bez mouky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 235 kJ / 295 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,07 g |
| Tuky | 1,19 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 1,83 g |
| –– mononenasycené | 0,35 g |
| –– polynenasycené | 1,48 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 20,77 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 320 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 52,24 g |
| – cukry | 9,61 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| kmín | Kmín | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 l 1 l zeleninového vývaru (podle potřeby) | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |