Nutriční hodnoty (Chalupařské oko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 350 kJ / 1 040 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,30 g |
| Tuky | 45,76 g |
| – nasycené | 24,40 g |
| – nenasycené | 17,87 g |
| –– mononenasycené | 15,34 g |
| –– polynenasycené | 2,53 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 409 mg |
| Sodík | 2,62 g |
| Sůl | 6,46 g |
| Sacharidy | 80,15 g |
| – cukry | 20,25 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| pepř, sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| česnek sušený | Česnek čerstvý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| šunka | Šunka vepřová vařená | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| 20-30 dkg 20-30 dkg eidamu vcelku | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
| rajče | Rajče červené čerstvé | |
| okurka na ozdobu | Okurka salátová čerstvá |