Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chalupařské oko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 350 kJ /
1 040 kcal
Bílkoviny73,23 g
– z toho živočišné bílkoviny64,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,30 g
Tuky45,76 g
– nasycené24,40 g
– nenasycené17,87 g
–– mononenasycené15,34 g
–– polynenasycené2,53 g
––– omega 30,20 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 409 mg
Sodík 2,62 g
Sůl6,46 g
Sacharidy80,15 g
– cukry20,25 g
––– laktóza16,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
pepř, sůl Sůl mořská
kmín Kmín
česnek sušený Česnek čerstvý
majoránka Majoránka sušená
olej Olej řepkový
šunka Šunka vepřová vařená
vejce Vejce slepičí
20-30 dkg 20-30 dkg eidamu vcelku Sýr kravský tvrdý 30% 250 g
rajče Rajče červené čerstvé
okurka na ozdobu Okurka salátová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.