Nutriční hodnoty (Chalupařské oko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 350 kJ / 1 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,30 g |
Tuky | 45,76 g |
– nasycené | 24,40 g |
– nenasycené | 17,87 g |
–– mononenasycené | 15,34 g |
–– polynenasycené | 2,53 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 409 mg |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 6,46 g |
Sacharidy | 80,15 g |
– cukry | 20,25 g |
––– laktóza | 16,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
pepř, sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
česnek sušený | Česnek čerstvý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
olej | Olej řepkový | |
šunka | Šunka vepřová vařená | |
vejce | Vejce slepičí | |
20-30 dkg 20-30 dkg eidamu vcelku | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
rajče | Rajče červené čerstvé | |
okurka na ozdobu | Okurka salátová čerstvá |