Nutriční hodnoty (Trottole s hříbkovo-parmezánovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 387 kJ / 93 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,45 g |
| – nenasycené | 0,05 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,05 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,50 g |
| – cukry | 2,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 porce 2 porce těstovin - použila jsem viz foto | Těstoviny pšeničné | |
| 250 g 250 g hřibů | Hřib čerstvý | 250 g |
| 1 1 větší šalotka | Šalotka čerstvá | |
| plátek plátek másla cca 1 cm | Máslo kravské | |
| špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 3 vrchovaté PL strouhaného parmezánu | Parmezán | |
| trocha trocha smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% |