Nutriční hodnoty (Pudinkové těstoviny s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 879 kJ / 2 361 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,92 g |
| Tuky | 19,44 g |
| – nasycené | 9,92 g |
| – nenasycené | 6,72 g |
| –– mononenasycené | 4,12 g |
| –– polynenasycené | 2,60 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 28,40 g |
| Cholesterol | 48 mg |
| Sodík | 340 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 451,20 g |
| – cukry | 95,20 g |
| ––– laktóza | 39,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g těstovin v suchém stavu | Těstoviny pšeničné | 400 g |
| 800 ml 800 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 800 ml |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| cukr krupice dle sladkosti ovoce | Cukr bílý | |
| cca 800 g 800 g ovoce : švestky, třešně, jablka, broskve... | Jahody čerstvé | 800 g |
| skořice nebo citronová či pomerančová kůra... dle chuti | Skořice ceylonská | |
| máslo nebo olej na vymazání pekáčku nebo zapékací mísy a do těstovin | Máslo kravské |