Nutriční hodnoty (Pečená uzená krkovička s ostřější Passata di Cipolla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 583 kJ / 1 095 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 119,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,28 g |
| Tuky | 64,17 g |
| – nasycené | 16,18 g |
| – nenasycené | 31,22 g |
| –– mononenasycené | 24,25 g |
| –– polynenasycené | 6,97 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 5,23 g |
| Sůl | 12,15 g |
| Sacharidy | 7,80 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | 600 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| řepkový olej (máslo) | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička ostřejší hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| uzený vývar | Vývar vepřový | |
| 2 KL 2 KL Passata de Cipolla (italská, ostřejší, ale výborná) | ||
| + provensálské bylinky | Provensálské koření |