Nutriční hodnoty (Hovězí na provázku "Le boeuf à la ficelle")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 998 kJ / 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 124,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 21,17 g |
– nasycené | 12,23 g |
– nenasycené | 8,28 g |
–– mononenasycené | 4,03 g |
–– polynenasycené | 4,25 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 6,67 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 l 2 l šest hodin tažený hovězí vývar z masa, kostí, zeleniny a koření | Vývar hovězí | 2000 ml |
500 g 500 g hovězí maso z býka (svíčková, nízký roštěnec); maso ovážeme motouzem tak, aby získalo tvar co nejvíce se podobající krychli | Hovězí kýta | 500 g |