Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí na provázku "Le boeuf à la ficelle")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 998 kJ /
717 kcal
Bílkoviny124,83 g
– z toho živočišné bílkoviny124,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky21,17 g
– nasycené12,23 g
– nenasycené8,28 g
–– mononenasycené4,03 g
–– polynenasycené4,25 g
––– omega 30,72 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 268 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy6,67 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 l 2 l šest hodin tažený hovězí vývar z masa, kostí, zeleniny a koření Vývar hovězí 2000 ml
500 g 500 g hovězí maso z býka (svíčková, nízký roštěnec); maso ovážeme motouzem tak, aby získalo tvar co nejvíce se podobající krychli Hovězí kýta 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.