Nutriční hodnoty (Kuřecí směs s pýchavkou obří)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 528 kJ / 1 560 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 169,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 166,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,63 g |
| Tuky | 91,34 g |
| – nasycené | 43,10 g |
| – nenasycené | 46,15 g |
| –– mononenasycené | 38,69 g |
| –– polynenasycené | 7,45 g |
| ––– omega 3 | 1,44 g |
| Vláknina | 7,51 g |
| Cholesterol | 455 mg |
| Sodík | 2,03 g |
| Sůl | 5,08 g |
| Sacharidy | 13,45 g |
| – cukry | 6,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velká kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 2 zelené papriky špičaté | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 červená špičatá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 10 10 cibulek lahůdkových bílá část | Cibulka jarní čerstvá | |
| 10 dkg 10 dkg anglické či oravské slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 maličká cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| necelá necelá polovina pýchavky obří (vatovec) | Hřib čerstvý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| pepř | Pepř černý | |
| houbové koření | Provensálské koření | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |