Nutriční hodnoty (Vepřovka na polský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 645 kJ / 154 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,24 g |
| Tuky | 1,06 g |
| – nasycené | 0,51 g |
| – nenasycené | 0,54 g |
| –– mononenasycené | 0,22 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 11,20 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 12,05 g |
| Sůl | 30,03 g |
| Sacharidy | 7,00 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 1,5 kg vepřového bůčku a výřezu z kýty, krkovice | Vepřový bok | |
| 30 g 30 g soli (pragandy) | Sůl mořská | 30 g |
| 4 g 4 g mletého pepře | Pepř černý mletý | 4 g |
| 2 lžíce 2 lžíce granulovaného česneku | Česnek sušený | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jemně mleté želatiny | Želatina vepřová | 30 g |
| 1 1 hrstka majoránky | Majoránka sušená | |
| 200-250 ml 200-250 ml studené vody | Voda | 225 ml |